Нормална големина на буквите Зголеми ги буквите Зголеми ги буквите Испечати ја оваа страница

Контакт

Народен Театар “Антон Панов“
плоштад Гоце Делчев бб
2400 Струмица

+ 389 34 343 120
+ 389 34 343 120

  contact@antonpanov.mk
 

Новости

Струмичкиот театар ќе го отвори Меѓународниот фестивал на руски класици во Москва

Со претставата „Шума" во режија на  Драгана Таневска, Народниот театар „Антон Панов" ќе го отвор...

13 - та РЕГИОНАЛНА РЕВИЈА НА ПЕСНИ, МУЗИКА И ИГРИ

Во Струмица на ден 02.06.2015 година, во организација на Сојузот на Здруженија на Пензионери на Македонија, во НЦУ...

5- ти Фестивал на Источно Црковно пеење

Во организација на НЦУК Антон Панов и на Струмичката Епархија, на ден 06.06.2015 година, во Храмот Св.ПЕТНАЕСЕТ ТИВ...