Новости...

5- ти Фестивал на Источно Црковно пеење

Во организација на НЦУК Антон Панов и на Струмичката Епархија, на ден 06.06.2015 година, во Храмот Св.ПЕТНАЕСЕТ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТОМАЧЕНИЦИ во Струмица, ќе се одржи 5 - от Фестивал на Источно Црковно...

13 - та РЕГИОНАЛНА РЕВИЈА НА ПЕСНИ, МУЗИКА И ИГРИ

Во Струмица на ден 02.06.2015 година, во организација на Сојузот на Здруженија на Пензионери на Македонија, во НЦУК Антон Панов ќе се одржи 13 - та регионална ревија на песни, музика и игри. ...

03.06.2015 год. - Крвави Свадби од Фредерико Гарсија лорка во режија на Љупчо Ѓоргиевски

03.06.2015 година КРВАВИ СВАДБИ од Фредерико Гарсија Лорка во режија на Љупчо Ѓоргиевски Цената е 100 денари, 50 денари е за лица до 29 години, Бесплатни билети за пензионери и за лица до 18 го...

23.05.2015 год. - ШУМА од А.Н.Островски во режија на Драгана Таневска

23.05.2015 година ШУМА од А.Н.Островски во режија на Драгана Таневска Цената е 100 денари. 50 денари е за лица до 29 години, Бесплатни билети за пензионери и за лица до 18 години и лица кои им...

Годишен концерт на ООМУ Боро Џони

Ве известуваме, дека на ден 19.05.2015 година, ООУМ Боро Џони ќе го одржи својот годишен концерт. По тој повод ве покануваме заедно сите да дадеме подржка на учениците од ООУМ Боро Џони. ...

СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ- МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА, 21.05.15 ГОД.

Почитувани, на 21.05.2015 година во НЦУК Антон Панов, Македонската Филхармонија ќе одржи СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ. Ве покануваме и вие да бидете дел од овој настан и заедно да ги почуствуваме звуците ...

Струмичкиот театар ќе го отвори Меѓународниот фестивал на руски класици во Москва

Со претставата „Шума" во режија на  Драгана Таневска, Народниот театар „Антон Панов" ќе го отвори 20 – от Меѓународен фестивал на руски класици во Москва. Покрај На...