Нормална големина на буквите Зголеми ги буквите Зголеми ги буквите Испечати ја оваа страница

Годишен концерт на ООМУ Боро Џони

Ве известуваме,
дека на ден 19.05.2015 година, ООУМ Боро Џони ќе го одржи својот годишен концерт. По тој повод ве покануваме заедно сите да дадеме подржка на учениците од ООУМ Боро Џони. 

Новости

13 - та РЕГИОНАЛНА РЕВИЈА НА ПЕСНИ, МУЗИКА И ИГРИ

Во Струмица на ден 02.06.2015 година, во организација на Сојузот на Здруженија на Пензионери на Македонија, во НЦУ...

СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ- МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА, 21.05.15 ГОД.

Почитувани, на 21.05.2015 година во НЦУК Антон Панов, Македонската Филхармонија ќе одржи СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ. В...

Струмичкиот театар ќе го отвори Меѓународниот фестивал на руски класици во Москва

Со претставата „Шума" во режија на  Драгана Таневска, Народниот театар „Антон Панов" ќе го отвор...