Нормална големина на буквите Зголеми ги буквите Зголеми ги буквите Испечати ја оваа страница

03.06.2015 год. - Крвави Свадби од Фредерико Гарсија лорка во режија на Љупчо Ѓоргиевски

03.06.2015 година
КРВАВИ СВАДБИ од Фредерико Гарсија Лорка
во режија на Љупчо Ѓоргиевски

Цената е 100 денари,
50 денари е за лица до 29 години,
Бесплатни билети за пензионери и за лица до 18 години и лица кои имале статус на дете без родители како и за
студентите секој четврток во месецот. 

Новости

Годишен концерт на ООМУ Боро Џони

Ве известуваме, дека на ден 19.05.2015 година, ООУМ Боро Џони ќе го одржи својот годишен концерт. По тој повод ве по...

Струмичкиот театар ќе го отвори Меѓународниот фестивал на руски класици во Москва

Со претставата „Шума" во режија на  Драгана Таневска, Народниот театар „Антон Панов" ќе го отвор...

23.05.2015 год. - ШУМА од А.Н.Островски во режија на Драгана Таневска

23.05.2015 година ШУМА од А.Н.Островски во режија на Драгана Таневска Цената е 100 денари. 50 денари е за лица до 29 ...