Нормална големина на буквите Зголеми ги буквите Зголеми ги буквите Испечати ја оваа страница

СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ- МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА, 21.05.15 ГОД.

Почитувани,

на 21.05.2015 година во НЦУК Антон Панов, Македонската Филхармонија ќе одржи СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ.

Ве покануваме и вие да бидете дел од овој настан и заедно да ги почуствуваме звуците на Македонската Филхармонија.

 

Новости

03.06.2015 год. - Крвави Свадби од Фредерико Гарсија лорка во режија на Љупчо Ѓоргиевски

03.06.2015 година КРВАВИ СВАДБИ од Фредерико Гарсија Лорка во режија на Љупчо Ѓоргиевски Цената е 100 денари, 50 д...

Струмичкиот театар ќе го отвори Меѓународниот фестивал на руски класици во Москва

Со претставата „Шума" во режија на  Драгана Таневска, Народниот театар „Антон Панов" ќе го отвор...

13 - та РЕГИОНАЛНА РЕВИЈА НА ПЕСНИ, МУЗИКА И ИГРИ

Во Струмица на ден 02.06.2015 година, во организација на Сојузот на Здруженија на Пензионери на Македонија, во НЦУ...